Закриване на фирма в Троян и Ловеч

Закриване на фирма в Троян и Ловеч, полезна информация от адвокат Калоян Доков. Той предлага адвокатски услуги в Троян и Ловеч.

Закриване на фирма в Троян и Ловеч

Закриването на една фирма е също толкова сложно, колкото и регистрацията на фирма. И двете дейности изискват да се снабдим с куп документи, време и търпение и винаги да имаме готовност , че нещо може да се обърка. Изготвянето на актове, договори, протоколи, заявления, декларации е желателно да бъдат консултирани с експерти в областта. Тъй като крият доста капани, в които можем да попаднем. За да избегнем неприятностите, които могат да ни връхлетят, най- добрият вариант е да потърсим адвокатски услуги за регистрация или закриване на фирма. Независимо дали е ЕТ, ООД, ЕООД, ЕАД, АД. Дори при избора на вида фирма, също има някои особености, които трябва да се имат предвид в зависимост от отделния случай.

Калоян Доков е опитен адвокат, който предоставя адвокатски консултации на територията на гр. Ловеч и гр. Троян по:

  • регистрацията на фирми;
  • промяна на обстоятелства;
  • заличаване на фирми от Търговския регистър

Тези процедури се извършват в съответствие  с изискванията на Търговския закон и Търговския регистър.

Но..! Това е финалната част, до която се достига след като се набавят предварително набор от документи, отговарящи на определените изисквания от закона и регистъра.

Сроковете, за отстраняване на нередности или набавяне на допълнителни документи, при некоректно подадена документация са изключително кратки. За да се избегне това, Адвокат Доков, ще подготви и окомплектова всичко по надлежния ред, спрямо изискванията, тай че в този случай сроковете няма да бъдат повод за паника.

Реално, при ползване на адвокатските услуги на опитен правен специалист , като Адвокат Доков, единствения ангажимент на собственика/собствениците е да изберат свободно име и да открият сметка и да сертифицират подписа си. Останалия ангажимент … не е наш ангажимент. За нас остава добрата новина до броени дни.

Предимства на адвокатските услуги при регистрация или закриване на фирма

  • Възможност да направите информиран избор на вида на фирмата, с което ще избегнете евентуални бъдещи проблеми при развиване на Вашия бизнес или конфликти със съдружниците си
  • Ще получите пълна консултация при изготвяне на необходимите документи
  • Ще имате сигурността, че ще спазите всички изисквания и срокове на Търговския закон, търговския регистър и други.
  • Ще стигнете до реализиране на регистрацията или заличаването на фирмата, без усложнения
  • Ще спестите : нерви, време, а в някои случаи и пари

Всичко това, както и лоялност, прецизност, компетентност можете до получите от Адвокат Доков гр. Ловеч и гр. Троян.

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО

You May Also Like