Йога медитация защо не

Йога медитация защо не, интересни причини от професионалните йога инструктори по медитацияyogasofia.com

Йога медитация

Никога не сте депресирани

Никога не намирате, че едва можете да функционирате без ясна причина. Някои техники за медитация, които помагат за разхлабването на нашата фиксирана конкретна идентичност, могат да помогнат да променим историята за това кои сме, особено да намалят убеждението ни, че сме сами.

Винаги спите спокойно

Едва си спомняте как сте лежали в леглото повече от няколко мига, защото заспите толкова бързо. Събуждате се освежени и готови за деня. Не е така? Мислете за медитацията като за кучешки парк, където умът ви има шанс да се развихри малко, преди да си почине. Създаването на рутинна практика за медитация преди лягане, при която умът ви може да се освободи, преди да се опитате да заспите, прави чудеса.

Позата ви е безупречна

Гърбът ви никога не е уморен в края на деня. Нямате специални нужди да поддържате лумбалния си гръбначен стълб и никога не сте изпитвали напрежение във врата. Седящата практика на медитация ще помогне за тонизиране и укрепване на малките постурални мускули на гръбначния ви стълб. Да се ​​научите как да балансирате правилно черепа си, ще намалите натоварването на врата и горната част на гърба. Настройването на по-фините енергии и течения на вашия централен канал ще ви свърже с дълбока поддържаща система.

Вие сте лесно креативни

Нови и големи идеи идват естествено. Способността на ума ви да свързва несвързаните е лесна и ясна. Ако това ви се струва пресилено, практиките на медитация непрекъснато доказват, че помагат за освобождаването на тесните места в ума, които може да ни пречат да видим голямата картина.

Търпението е вашето нещо

Всички ваши приятели, колеги и членове на семейството ще се съгласят, че имате безкрайно търпение. Не бързате и не бързате с никого и дори нямате нищо против трафика. Ти си сам в това! Търпението се счита за една от най-големите добродетели в повечето духовни практики. Да седнеш и да практикуваш да бъдеш сам със себе си е един от най-ефективните методи за укрепване на този мускул.

 

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО

You May Also Like