Какво е ЕД

Какво е ЕД

Какво е ЕД – Еректилна дисфункция или ЕД се случва, когато мъжът има продължителни проблеми с получаването и поддържането на твърда ерекция. Еректилната дисфункция също е известна като импотентност при мъжете. Еректилната дисфункция е лечима. Не е разстройство; това е признак, когато пенисът не получава достатъчно кръв. А мъжът е слаб да получи и поддържа еректирал пенис при сексуална стимулация.

За да се преодолеят големите сексуални затруднения като преждевременна еякулация, белодробна хипертония и сексуална дисфункция, има много природни лечения и лечебни лекарствени лечения като филдена 100. Белодробна хипертонията е състояние, при което трудността се усложнява от увеличения приток на кръв от сърцето към белите дробове.

 

Как действа силденафил цитратът в организма?

Когато на човек се дава таблетка Kamagra за еректилна дисфункция, тя помага на мъжете с полово вълнение по много напреднал начин да се възбудят. Kamagra перорално желе действа по пътя на азотния оксид, който действа чрез промяна на катализаторното действие на ензима в пътя на азотния оксид. Когато човек извършва сексуална активност, всички нитрати се освобождават от тялото.

Това химично вещество на Kamagra улеснява производството на cGMP в кръвта. След това по-късно тези нитратни мускули се отпускат. Той действа на PDE, образуван в кръвта, и това помага на кръвните вени да се разширят и подобрява притока на кръв към мъжките генитални области, а мъжете са готови да осъществяват сексуална комуникация без никакви проблеми.

 

Какво представлява Камагра?

Камагра е форма на лечение за еректилна дисфункция (ЕД). Той съдържа активната съставка силденафил цитрат, която се използва в генеричната виагра и се предлага под формата на таблетки или перорално желе. Обикновено се купува онлайн като евтина алтернатива на Виагра или Левитра и се смята, че работи по подобен начин.

 

Как работи?

Смята се, че Камагра работи подобно на Виагра, която се приема от мъже, които се борят да получат или запазят ерекция. Хапчето или желето се използват в комбинация със сексуална стимулация и действат чрез увеличаване на притока на кръв към пениса. Таблетките се поглъщат през устата и желето се разтваря на езика.

 

По какво се различават Виагра и Камагра?

Смята се, че Камагра съдържа същата активна съставка като Виагра, силденафил цитрат. На теория би трябвало да работи по същия начин като Виагра, като отнема около 45 минути да влезе в сила и да продължи около 4-6 часа. Това обаче ще варира от човек на човек.

 

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *