Ремонт на автомобила след градушка

Ремонт на автомобила Ви след градушка – методи

  • Излагане на пряка слънчева светлина

Някои източници ще ви убедят, че е достатъчно да паркирате колата си на слънчеви места, за да се отървете от вдлъбнатините. Здравият разум ще ви подскаже, че това очевидно няма да реши проблема с повреденото от градушка тяло. Така е – няма да реши. Дори ако wikihow настоява, че една седмица паркиране под пряка слънчева светлина ще премахне 90% от щетите. В крайна сметка, ако това беше вярно, щеше да има по-малко желаещи да експериментират със сух лед, сешоари и други подобни. И, разбира се, професионалистите ще имат много по-малко работа.

  • Сешоари

Помислете за техника за отстраняване на дефекти със сешоар. Идеята е да се загрее повърхността на тялото в допълнение към слънчевите лъчи. По този начин можете само допълнително да повредите боядисването. Ако видите, че боята започва да избледнява, незабавно спрете да експериментирате.

  • Сух лед

Можете да прочетете, че сухият лед може да се използва за премахване на малки (но забележими) вдлъбнатини, причинени от градушка. Повечето източници ще ви кажат първо да загреете дефекта добре със сешоар и след това бързо да го охладите със сух лед. Поради рязкото спадане на температурата, вдлъбнатината би трябвало да се излекува сама. Ако обаче успеете да постигнете някакъв резултат по този начин, той пак ще бъде непълен и е почти гарантирано, че ще трябва да се обърнете към специалисти.

  • Ремонтен комплект за премахване на вдлъбнатини

Сега, когато сте сами с щетите, срещу които слънцето, сешоарът и сухият лед бяха безсилни, можете да опитате късмета си с комплект за ремонт на автомобила Ви след градушка с вдлъбнатини, включително метален чук за изравняване и пистолет за лепило. За съжаление не се казва какъв опит трябва да имате, за да премахнете ефективно последиците от побой от градушка. Ако сте много внимателни, можете да опитате да отстраните незначителни телесни дефекти с този комплект за ремонт, но най-добре е да не докосвате относително големите вдлъбнатини. Също така, имайте предвид, че използването на ремонтния комплект е на ваш риск. Възможно е само да влошите проблема, а не да го разрешите.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *