Рент а кар компании и техните условия за наем

Услуга на рент а кар компании – доставка до адрес

Ако нямате възможност да вземете автомобила вмястото за наемане, услугата за доставката му до определеното място ще Ви помогне много. Може да бъде офис, дом, летище или гара, там, където е необходимо. Добрите рент а кар компании винаги може посреща клиента на половината път и ще достави колата до мястото, където ще ви е удобно да я вземете.

София е голям и оживен град. За да не губите нито една допълнителна минута, използвайте услугите на доверени компании за отдаване на коли под наем.

Нашата рент а кар компания предлага десетки модели различни коли в различни класове. Наемете най-добрите коли – и Вашето движение из града и извън него винаги ще бъде удобно и бързо, безопасно.

Как да вземете кола под нае и какво Ви е нужно за това

  1. Условия и изисквания за безопасно наемане на автомобили
  2. Имате ли нужда от застраховка?
  3. Какво да правим в случай на повреда на наета кола?
  4. Какво да правим в случай на злополука?
  5. Актуални предложения и ценова политика

Отивайки на семейна ваканция, на екскурзия или сам – по работа, често се нуждаете от надеждна кола под наем. Във всеки случай на помощ ще дойде компания с голям автопарк, където няма да е трудно да изберете транспорт по ваш вкус. Възниква въпросът как да използвате услугата и да получите кола без никакви проблеми на най-добра цена.

За целта е достатъчно да имате минимален пакет документи, за да сключите споразумение с компания за коли под наем. Но нюансите на коли под наем не свършват дотук. Има някои моменти, които трябва да имате предвид, преди да отидете при кола под наем и след като получите кола на ваше разположение. Помислете за правилата за бързо, удобно и надеждно отдаване под наем.

Възползвайте се от възможността да наемете подходящия Ви автомобил от рент а кар компания, нашите специалисти са на Ваше разположение.

You May Also Like